Studio Me Workshops

Wil jij graag leren wat gezonde en natuurlijk verzorgingsproducten zijn?
Hoe jij dagelijks je huid kan reinigen en verzorgen?
Ben je geïnteresseerd in natuurlijke cosmetica?
Wil
je graag leren hoe je je snel en natuurlijk kan opmaken?
Heb je nood aan self care?
Of wil je alles te weten komen over gezonde voeding?


Dan is dit je kans!
Check onze agenda.

19.11.2021 - Make-up - 19.30u
Leer jezelf opmaken op een natuurlijke manier met producten van RMS Beauty. Jij ontdekt de kneepjes van het vak om stralend voor de dag te komen en dit in no time.

08.12.2021 -  Inner Mystic Ceremony - 19u30 met Céryla Frissen
Tijdens deze 3 uur durende liefdevolle reis door je lichaam, hart en ziel nodigen wij jou uit om een laagje dieper gaan. Om helemaal in het moment te zijn, te voelen wie je bent en wat je grootste droom of wens is. Wat is jouw unieke pad, dat diep in je verscholen zit en wat jouw hart al weet.

Tijdens deze avond, waarbij je pure cacao drinkt, mag je:
• totale verbinding ervaren
• intenties zetten
• een diepe geleide meditatie ontvangen
• een persoonlijke kaart trekken
• met behulp van bloemen een mandala creëren
• stilstaan, voelen, zijn en stralen
• inzichten delen en samen verbinden

Een cacaoceremonie is een eeuwenoud gebruik waarbij een kopje pure rauwe cacao wordt gedronken.
Cacao heeft een opwekkend effect, opent het hart, geeft je een gevoel van verbinding met jezelf en anderen, met je intuïtie en je hart. Cacao brengt blokkades, emoties en energie in beweging, wat je op zowel fysiek als energetisch vlak kunt ervaren.

Tijdens de ceremonie zet jij jouw intentie voor de reis en begeleiden wij de meditatie met geluiden van de klankschaal. Laat je meedrijven tijdens onze Inner Mystic Ceremony en vervul jezelf met warmte, (zelf)liefde, overgave en inzichten. Mag je volop genieten in het moment, van de kleine dingen en tegelijk zelf je richting bepalen. 

15.12.2021 - Healthy Hapjes - 18.30u 
Ontdek tijdens deze workshop alles over een gezonde gezonde levensstijl. Leer hoe jij snelle, gemakkelijke en gezonde gerechtjes kan klaarmaken. We leren je hoe je tijdens de feestdagen eens wat anders op tafel zet dan chips, nootjes en salami. Kom jij gezellig met ons hapjes maken in onze keuken? En geniet nadien van al het lekkers dat we klaarmaakten.

17.02.2022 - Self Care Boost - 10.30u met Goedele Leyssen
Deze boeiende workshop wordt gegeven door Goedele Leyssen. Zij is yoga-, meditatie guide, sound healer, holistisch voedingsdeskundige en ze is gepassioneerd door aromatherapie. In deze workshop leer je de belangrijke pijlers van self care ontdekken en hoe je ze in jouw leven kan introduceren. Goedele neemt jou ook mee in de wondere wereld van aromatherapie. Aan het einde van de workshop krijg jij ook enkele essentiële oliën mee naar huis zodat je deze meteen kan inzetten. Deze workshop is voor iedereen die op zoek is naar evenwicht tussen zorgen voor jezelf en het managen van professionele activiteiten, creatieve projecten, een gezin, een druk sociaal leven,... Bij aanvang van de workshop krijg jij een heerlijke smoothie en een verwarmende thee. Je gaat ook naar huis met een leuke goodie bag met essentiële oliën.


Studio Me Workshops
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Studio Me Workshops

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x