Studio Me Workshops

Wil jij graag leren wat gezonde en natuurlijk verzorgingsproducten zijn?
Hoe jij dagelijks je huid kan reinigen en verzorgen?
Ben je geïnteresseerd in natuurlijke cosmetica?
Wil
je graag leren hoe je je snel en natuurlijk kan opmaken?
Heb je nood aan self care?
Of wil je alles te weten komen over gezonde voeding?


Dan is dit je kans!
Check onze agenda.

06.11.2021 - Make-up - om 15u
Leer jezelf opmaken op een natuurlijke manier met producten van RMS Beauty. Jij ontdekt de kneepjes van het vak om stralend voor de dag te komen en dit in no time.

07.11.2021 - Healthy Skin & Lifestyle - om 10.30u
Ontdek tijdens deze workshop wat gezonde en natuurlijk verzorgingsproducten zijn. Breng gerust je eigen verzorgingsproducten mee zodat we de ingrediënten eens onder loep kunnen nemen. We leren jou hoe je best je huid reinigt en verzorgt. Naast onze natuurlijke producten is je levensstijl ook van groot belang. We geven jou een kijkje in de wondere wereld van healthy skin food en we laten je graag proeven hoe lekker dat dat kan zijn.
We ontvangen jou met een heerlijk kopje thee en een gezonde smoothie.

10.11.2021 - ME TIME boost - 14u met Céryla Frissen
Voor deze workshop komt Céryla Frissen speciaal uit Maastricht. Cée is massagetherapeute, sportmasseuse en Yoga teacher van beroep. De mini retreat gaat over het creëren van een eigen me-time moment of ritueel om echt helemaal tot rust te komen. Om in totale verbinding te komen met jezelf leer je reflexpunten ontdekken in je gelaat en op je voeten. Tijdens een heerlijk voetenbadritueel wordt er gemediteerd om even alles los te laten en terug te keren tot jezelf. Er wordt tijd gemaakt om tenen te lezen, want karakter, gedrag en persoonlijkheid staan geschreven in onze tenen. Met andere woorden kom op een heel ontspannen en leerrijke manier meer over jezelf te weten en geniet met volle teugen.

10.11.2021 - ME TIME boost - 19u met Céryla Frissen 
Idem zoals de workshop van 14u

19.11.2021 - Make-up - 19.30u
Leer jezelf opmaken op een natuurlijke manier met producten van RMS Beauty. Jij ontdekt de kneepjes van het vak om stralend voor de dag te komen en dit in no time.

05.12.2021 - Self Care Boost - 10.30u met Goedele Leyssen
Deze boeiende workshop wordt gegeven door Goedele Leyssen. Zij is yoga-, meditatie guide, sound healer, holistisch voedingsdeskundige en ze is gepassioneerd door aromatherapie. In deze workshop leer je de belangrijke pijlers van self care ontdekken en hoe je ze in jouw leven kan introduceren. Goedele neemt jou ook mee in de wondere wereld van aromatherapie. Aan het einde van de workshop krijg jij ook enkele essentiële oliën mee naar huis zodat je deze meteen kan inzetten. Deze workshop is voor iedereen die op zoek is naar evenwicht tussen zorgen voor jezelf en het managen van professionele activiteiten, creatieve projecten, een gezin, een druk sociaal leven,...

08.12.2021 - Healthy Hapjes - 18.30u 
Ontdek tijdens deze workshop alles over een gezonde gezonde levensstijl. Leer hoe jij snelle, gemakkelijke en gezonde gerechtjes kan klaarmaken. We leren je hoe je tijdens de feestdagen eens wat anders op tafel zet dan chips, nootjes en salami. Kom jij gezellig met ons hapjes maken in onze keuken? En geniet nadien van al het lekkers dat we klaarmaakten.
 


 
Studio Me Workshops
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Studio Me Workshops

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x