Summer Skin Festival

Zon op je snoet, lange zomeravonden, BBQ's bij familie en vrienden, terrasjesweer, voeten in het gras, een zomerbriesje door je haar... Dat is de zomer! Studio Me laat jou stralend de zomer in gaan. Kies voor 100% natuurlijke verzorgingsproducten, en geef jouw huid de beste bescherming.

Vorig jaar was het gelaatsfestival tijdens de zomermaanden een schot in de roos! Dit jaar zal het nóg toffer worden. Check it out!

Kies 5 verschillende gelaats- en lichaamsproducten (uitgezonderd de shampoo en conditioner) van RainPharma (voor minstens €150) en ontvang een hippe en ecofriendly toilettas cadeau ter waarde van €69. Een stijlvolle en volledig herbruikbare must-have toilettas gevuld met 10 onmisbare accessoires. Het belooft een fantastische zomer te worden.

Wat zit er allemaal in de eco-toilettas? Een kam, haarband, herbruikbare oordopjes, herbruikbare wattenschijfjes, een houten spiegel, een nagelvijl, een scrubhandschoen, nagelknipper, een bamboe tandenborstel en een pincet. Onmisbaar in huis, onmisbaar op vakantie! Stijlvol, ecologisch én super praktisch. 


Summer Skin Festival

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x