Wees mild voor je lever

Wat zijn we blij met het nieuwste supplement van RainPharma: Detoxifing Broccoli Seed Caps.

Waarvoor zou jij dit kunnen inzetten? Lees dan even onderstaande vragen:

Ben je een roker?
Lukt afvallen je moeilijk?
Ben je in menopauze?
Sport je veel?
Gebruik je zware medicatie?
Drink je wel eens een glaasje alcohol?
Heb je veel last van stress?
Doe je een dieet?
Geraakt je maar niet van de laatste vervelende kilo's af?
Heb je wel eens last van je darmen?
Heb je een gevoelige huid?
Breekt je haar makkelijk af of valt het uit?
Hebben andere vitale organen ondersteuning nodig?
Heb je last van (chronische) ontstekingen?

Herken je jezelf in één of meerdere vragen?
Dan is deze krachtpatser iets voor jou!

Hoe werkt het?

Het werkzame bestanddeel van de broccoli zaadjes is sulforafaan. De Detoxifing Broccoli Seed Caps bevatten ook biotine en choline. Biotine speelt een rol bij gezonde haren en een gezonde huid. Bovendien heeft het ook een positief effect op de darmen, het verzacht namelijk het darmslijmvlies. Choline helpt bij het proces van ontgifting

Draait je lever overuren?

Alles wat je eet of drinkt moet op een goede keer je lever passeren. Vaak overbelasten we onze lever door ongezonde voedingsgewoontes. Denk maar aan de hoeveelheid alcohol na een avondje stappen... Maar wist je dat je lever niet enkel hard moet werken bij overmatig alcoholgebruik? Ook wanneer je veel bewerkte en suikerrijke producten eet, komt je lever onder druk te staan en moet deze al de vrijgekomen toxines neutraliseren. 

Om je lever te ondersteunen in haar dagelijkse werking kan je de Detoxifing Broccoli Seed Caps inzetten. Zo gun je lever eens een beetje rust. Verdienen we dat niet allemaal from time to time?

Toxines

Alle vormen van toxines dienen je lever te passeren. Denk hierbij aan: luchtvervuiling, alcohol, rook, niet natuurlijke verzorgingsproducten, nagellak, chemische kleurstoffen in je kledij, verf, aangebrande voeding, bespoten groenten en fruit, stress...

Dit zijn voorbeelden van dagelijkse boosdoeners die je lever ongemerkt belasten. 

Waarom is afvallen voor jou zo moeilijk?

Samen met je nieren, huid, longen en darmen zorgt je lever voor de afbraak van al die toxische stoffen. Maar als je teveel  water uit plastic flessen drinkt, of je al jaren met stress rondloopt, vis eet die zware metalen bevat of te vaak groenten en fruit vol pesticiden eet? Dan raakt je lever overbelast en slaat je lichaam toxines op in je vetcellen. 

Ben je een dieettraject gestart en val je precies niet meer af? Heb je al vaker alles uit de kast gehaald om van je kilo's af te geraken, maar blijkt niets te werken? Dan kunnen de Detoxifing Broccoli Seed Caps jou helpen. Want vetcellen trekken toxines aan. Tijdens een dieet komen er toxines vrij uit je vetcellen. Deze komen in je bloed terecht en dienen de leveren te passeren. Maar als daar al jarenlang gifstoffen werden opgeslagen, gaat het afslankproces erg traag verlopen. 
Doe het zelf! Bouw vandaag aan je immuniteit van morgen.

Mijn kinderen zeggen: alles wat je zelf doet, doe je beter. Ze hebben het dan over koken in plaats van een afhaalmaaltijd, een knutselwerk maken in plaats van een cadeau kopen, of ze hebben het over zelf opruimen, want dan weten ze tenminste hun eigen spullen terug te vinden. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Wel hetzelfde geldt voor onze immuniteit. Waarom wachten op een alleshelend middel als je zelf het heft in handen kan nemen?

24 november 2021

Lees meer

Herfst blues?

Ga de herfst blues tegen met deze heerlijke en verwarmende pompoen soep!

7 oktober 2021

Lees meer

Summer proof skin

De zomer is in’t land! Al is dat momenteel niet meteen te merken aan de temperaturen. Toch raden wij bij Studio Me aan om jouw skin care routine in de zomer aan te passen. Een andere luchtvochtigheid, warmere temperaturen, meer zon en buitenlucht, een laagje zonnecrème, een duik in het zwembad,... Dat vraagt om een andere aanpak. Wij delen graag onze beste tips met jou. Want jouw huid verdient de nodige aandacht, ook in de zomer.

1 juli 2021

Lees meer

Aperitieven zonder zorgen

Dit weertje nodigt uit om op je terras te zitten en iets lekker te drinken. Maar ik hoor je al denken... Wat kan ik drinken zonder een suiker- en caloriebommetje naar binnen te werken ?

Lees meer

Boterhammetje met kaas?

Waarom is kaas vermijden zo moeilijk? Waarom zijn we er toch zo aan verknocht? En vanwaar komt die drang om 's avonds nog een boterhammetje met kaas te eten?

Lees meer

De sleutel tot succes?

Dé sleutel tot gezonde levensstijl is vermijden en voorbereiden! Laten we er samen een geslaagde detox van maken.

Lees meer

To nagellak or not to nagellak?

Ik maakte vandaag een story voor Instagram die zoveel reacties uitlokte dat ik niet anders kon dan in mijn pen kruipen. Is nagellak ok? Of is het echt best te vermijden? Ontdek het antwoord in deze blog!

Lees meer

Now is the time! Gezondheid eerst

Een pleidooi voor vitamine D

Lees meer

De lente hangt in de lucht

Hoor jij de vogels 's morgens fluiten? Schijnt het zonnetje je slaapkamer binnen? Ook zoveel zin om je dag te starten? Dat is de lente die eraan komt. En dat vieren we bij Studio Me altijd in stijl.

Lees meer

Ja het heeft wat traantjes gekost

Het is niet bij een droom of een verlangen gebleven. We zijn ervoor gegaan . De nieuwe winkel is een feit. En daar zijn we best fier op!

Lees meer

De mooiste tijd van het jaar

All I want for Christmas... Ok, het zal dit jaar anders zijn dan gewoonlijk. Net daarom geloof ik dit jaar sterker dan ooit in warme contacten, een virtuele knuffel, een geschenk om te laten weten 'ik denk aan je'...

Lees meer

Hou jij ook van een gezellige sfeer in huis?

Ik vind deze periode heerlijk! Gezellig thuis, knuffelen in de zetel, een goed boek lezen, Netflix avonden onder het dekentje, genietend van een warme thee... En wat is er gezelliger dan een heerlijke verwarmende geur in huis? Zoals jullie weten zijn we bij Studio Me super fan van onze RainPharma diffusers en essentiële oliën.

Lees meer

Bouw nu aan je immuniteit van morgen

Onze gezondheid valt of staat met een goede immuniteit. Bouw vandaag nog aan je immuniteit van morgen!

Lees meer

Het verband tussen COVID-19 en overgewicht

De cijfers liegen er niet om: maar liefst 60 procent van de patiënten die op intensieve zorg terechtkomt met COVID-19 heeft overgewicht. Zij hebben vaak onderliggende gezondheidsproblemen waardoor de kans op complicaties groot is.

Lees meer

Een gerecht dat je omarmt als een knuffel

Kunnen we dat niet allemaal gebruiken in deze tijden?

9 november 2020

Lees meer

What a day!

Onze Winter Shopping is achter de rug. En of we genoten. En of we het plezant vonden om jullie onder te dompelen in onze magische wereld.

1 november 2020

Lees meer

Het gouden ticket

Heb jij de Magic Beauty Adventure box in huis? Dan ben je ook trotse bezitter van het golden ticket.

Lees meer

Meet Lauren

Sinds 1 september is Studio Me met 2! Meet our new team member Lauren.

8 oktober 2020

Lees meer

Goed begonnen...

Het RainPharma Winter Shopping event staat voor de deur. Maak je huiswerk en haal zo het meeste voordeel.

Lees meer

Laatste kans om een toilettas te scoren

Laatste kans om een toilettas te scoren

26 augustus 2020

Lees meer

Gezondheid, nu belangrijker dan ooit.

Je gezondheid is prioriteit.

30 juni 2020

Lees meer

Moederdag

Jammer dat je zo ver woont, mama!

5 mei 2020

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x