8 oktober 2020

Meet Lauren

Met trots stel ik jullie Lauren voor. Wellicht niet helemaal nieuw voor de meesten van jullie. Jullie zagen haar ongetwijfeld al verschijnen op Instagram, onze live sessie, onze Zoom sessies, in Studio Me City, tijdens je E-Fit training... Ik wens Lauren super veel succes toe met deze nieuwe uitdaging. Ik ben ervan overtuigd dat we met z'n 2 jullie nóg beter kunnen helpen!

Wil je meer weten over Lauren?
Dan laat ik de introductie aan haar over.

Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Lauren. Ik ben 24 jaar en werk sinds 1 september officieel voor Studio Me. Ik ben leerkracht van opleiding en ik voel dat daar nog steeds wel een passie ligt. Het lesgeven kan ik voor een groot deel onderbrengen bij Studio Me. Namelijk door filmpjes te maken, make-up of gelaatsworkshops te geven. Het onderdeel kinderen niet, maar wie weet is daar in de toekomst nog wel ergens ruimte voor?

Ik kende Marieke, Rainpharma en E-fit al omdat ik reeds als Flexi job werkte bij Studio Me. Tijdens de Lockdown werkte ik al zeer intens samen met Marieke en werd er al wel eens lachend gezegd dat er voor mij wel een plekje was bij Studio Me. Door mijn grote passie voor natuurlijke verzorging, natuurlijke make-up, sport en afslanken was deze stap helemaal niet zo groot.

Na het volgen van opleidingen: make-up, skin program, foodsupplements en Rainpharma dieet, hadden de verzorgingsproducten, supplementen, shakes en make-up geen geheimen meer voor mij. Maar je kan natuurlijk niets verkopen of uitleggen als je het zelf nog niet geprobeerd of getest hebt.

Voor de gelaatsproducten was dit geen probleem. Rainpharma heeft sinds 1 jaar en half mijn volledige badkamer overgenomen.

Ik begon 1 september samen met heel wat andere dames aan de “After Summer Detox”. Hierbij verloor ik 2kg. Persoonlijk vond ik het een heel fijne ervaring en het resultaat voor 2 weken detoxen was mooi. Ik vond het heel fijn dat ik shakes kon combineren met gezonde voeding. Ik ben er dan ook 2 weken volledig voor gegaan.

Op 30 september en 1 oktober mocht ik make-up advies geven aan heel wat dames. Een passie die ik echt heb leren kennen dankzij mijn ambassadeurschap voor Cent pur Cent. Ik geniet er oprecht van om telkens een andere make-up look te creëren en mensen te doen stralen met minerale make-up. Daarnaast vind ik het geven van een workshop ook zalig, want zo kan ik mijn passie voor het lesgeven toch nog kwijt.

Ten slotte begon ik de week van 28 september met het “Rainpharma Balance Box Dieet”. Ik hecht er veel belang aan om mensen uit eigen ervaringen te kunnen verder helpen. Dit dieet is veel strikter dan de detox die ik begin september deed. Ik had, zoals zoveel Studio Me klanten, wel wat “Corona-kilo’s” die waren blijven plakken. Ik heb veel meer energie en ben na 1 week 2.5 kg vetmassa kwijt en mijn spiermassa is volledig in takt. Mijn dagen bestaan nu uit 4 à 5 shakes en 2 groentenporties. Af en toe eet ik wel groentjes met een stuk zalm of eitjes met groenten. Momenteel zit ik in fase 1, vanaf fase 2 mag ik terug andere dingen eten.

I’ll keep you guys posted!

Veel liefs,
Lauren

Meet Lauren

Doe het zelf! Bouw vandaag aan je immuniteit van morgen.

Mijn kinderen zeggen: alles wat je zelf doet, doe je beter. Ze hebben het dan over koken in plaats van een afhaalmaaltijd, een knutselwerk maken in plaats van een cadeau kopen, of ze hebben het over zelf opruimen, want dan weten ze tenminste hun eigen spullen terug te vinden. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Wel hetzelfde geldt voor onze immuniteit. Waarom wachten op een alleshelend middel als je zelf het heft in handen kan nemen?

24 november 2021

Lees meer

Herfst blues?

Ga de herfst blues tegen met deze heerlijke en verwarmende pompoen soep!

7 oktober 2021

Lees meer

Wees mild voor je lever

Ben je een roker? Heb je veel stress? Ben je aan het afslanken en willen de laatste kilo's er maar niet af? Sport je veel? Gebruik je zware medicatie? Drink je wel eens een glaasje alcohol?

Lees meer

Summer proof skin

De zomer is in’t land! Al is dat momenteel niet meteen te merken aan de temperaturen. Toch raden wij bij Studio Me aan om jouw skin care routine in de zomer aan te passen. Een andere luchtvochtigheid, warmere temperaturen, meer zon en buitenlucht, een laagje zonnecrème, een duik in het zwembad,... Dat vraagt om een andere aanpak. Wij delen graag onze beste tips met jou. Want jouw huid verdient de nodige aandacht, ook in de zomer.

1 juli 2021

Lees meer

Aperitieven zonder zorgen

Dit weertje nodigt uit om op je terras te zitten en iets lekker te drinken. Maar ik hoor je al denken... Wat kan ik drinken zonder een suiker- en caloriebommetje naar binnen te werken ?

Lees meer

Boterhammetje met kaas?

Waarom is kaas vermijden zo moeilijk? Waarom zijn we er toch zo aan verknocht? En vanwaar komt die drang om 's avonds nog een boterhammetje met kaas te eten?

Lees meer

De sleutel tot succes?

Dé sleutel tot gezonde levensstijl is vermijden en voorbereiden! Laten we er samen een geslaagde detox van maken.

Lees meer

To nagellak or not to nagellak?

Ik maakte vandaag een story voor Instagram die zoveel reacties uitlokte dat ik niet anders kon dan in mijn pen kruipen. Is nagellak ok? Of is het echt best te vermijden? Ontdek het antwoord in deze blog!

Lees meer

Now is the time! Gezondheid eerst

Een pleidooi voor vitamine D

Lees meer

De lente hangt in de lucht

Hoor jij de vogels 's morgens fluiten? Schijnt het zonnetje je slaapkamer binnen? Ook zoveel zin om je dag te starten? Dat is de lente die eraan komt. En dat vieren we bij Studio Me altijd in stijl.

Lees meer

Ja het heeft wat traantjes gekost

Het is niet bij een droom of een verlangen gebleven. We zijn ervoor gegaan . De nieuwe winkel is een feit. En daar zijn we best fier op!

Lees meer

De mooiste tijd van het jaar

All I want for Christmas... Ok, het zal dit jaar anders zijn dan gewoonlijk. Net daarom geloof ik dit jaar sterker dan ooit in warme contacten, een virtuele knuffel, een geschenk om te laten weten 'ik denk aan je'...

Lees meer

Hou jij ook van een gezellige sfeer in huis?

Ik vind deze periode heerlijk! Gezellig thuis, knuffelen in de zetel, een goed boek lezen, Netflix avonden onder het dekentje, genietend van een warme thee... En wat is er gezelliger dan een heerlijke verwarmende geur in huis? Zoals jullie weten zijn we bij Studio Me super fan van onze RainPharma diffusers en essentiële oliën.

Lees meer

Bouw nu aan je immuniteit van morgen

Onze gezondheid valt of staat met een goede immuniteit. Bouw vandaag nog aan je immuniteit van morgen!

Lees meer

Het verband tussen COVID-19 en overgewicht

De cijfers liegen er niet om: maar liefst 60 procent van de patiënten die op intensieve zorg terechtkomt met COVID-19 heeft overgewicht. Zij hebben vaak onderliggende gezondheidsproblemen waardoor de kans op complicaties groot is.

Lees meer

Een gerecht dat je omarmt als een knuffel

Kunnen we dat niet allemaal gebruiken in deze tijden?

9 november 2020

Lees meer

What a day!

Onze Winter Shopping is achter de rug. En of we genoten. En of we het plezant vonden om jullie onder te dompelen in onze magische wereld.

1 november 2020

Lees meer

Het gouden ticket

Heb jij de Magic Beauty Adventure box in huis? Dan ben je ook trotse bezitter van het golden ticket.

Lees meer

Goed begonnen...

Het RainPharma Winter Shopping event staat voor de deur. Maak je huiswerk en haal zo het meeste voordeel.

Lees meer

Laatste kans om een toilettas te scoren

Laatste kans om een toilettas te scoren

26 augustus 2020

Lees meer

Gezondheid, nu belangrijker dan ooit.

Je gezondheid is prioriteit.

30 juni 2020

Lees meer

Moederdag

Jammer dat je zo ver woont, mama!

5 mei 2020

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x