8 oktober 2020

Meet Lauren

Met trots stel ik jullie Lauren voor. Wellicht niet helemaal nieuw voor de meesten van jullie. Jullie zagen haar ongetwijfeld al verschijnen op Instagram, onze live sessie, onze Zoom sessies, in Studio Me City, tijdens je E-Fit training... Ik wens Lauren super veel succes toe met deze nieuwe uitdaging. Ik ben ervan overtuigd dat we met z'n 2 jullie nóg beter kunnen helpen!

Wil je meer weten over Lauren?
Dan laat ik de introductie aan haar over.

Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Lauren. Ik ben 24 jaar en werk sinds 1 september officieel voor Studio Me. Ik ben leerkracht van opleiding en ik voel dat daar nog steeds wel een passie ligt. Het lesgeven kan ik voor een groot deel onderbrengen bij Studio Me. Namelijk door filmpjes te maken, make-up of gelaatsworkshops te geven. Het onderdeel kinderen niet, maar wie weet is daar in de toekomst nog wel ergens ruimte voor?

Ik kende Marieke, Rainpharma en E-fit al omdat ik reeds als Flexi job werkte bij Studio Me. Tijdens de Lockdown werkte ik al zeer intens samen met Marieke en werd er al wel eens lachend gezegd dat er voor mij wel een plekje was bij Studio Me. Door mijn grote passie voor natuurlijke verzorging, natuurlijke make-up, sport en afslanken was deze stap helemaal niet zo groot.

Na het volgen van opleidingen: make-up, skin program, foodsupplements en Rainpharma dieet, hadden de verzorgingsproducten, supplementen, shakes en make-up geen geheimen meer voor mij. Maar je kan natuurlijk niets verkopen of uitleggen als je het zelf nog niet geprobeerd of getest hebt.

Voor de gelaatsproducten was dit geen probleem. Rainpharma heeft sinds 1 jaar en half mijn volledige badkamer overgenomen.

Ik begon 1 september samen met heel wat andere dames aan de “After Summer Detox”. Hierbij verloor ik 2kg. Persoonlijk vond ik het een heel fijne ervaring en het resultaat voor 2 weken detoxen was mooi. Ik vond het heel fijn dat ik shakes kon combineren met gezonde voeding. Ik ben er dan ook 2 weken volledig voor gegaan.

Op 30 september en 1 oktober mocht ik make-up advies geven aan heel wat dames. Een passie die ik echt heb leren kennen dankzij mijn ambassadeurschap voor Cent pur Cent. Ik geniet er oprecht van om telkens een andere make-up look te creëren en mensen te doen stralen met minerale make-up. Daarnaast vind ik het geven van een workshop ook zalig, want zo kan ik mijn passie voor het lesgeven toch nog kwijt.

Ten slotte begon ik de week van 28 september met het “Rainpharma Balance Box Dieet”. Ik hecht er veel belang aan om mensen uit eigen ervaringen te kunnen verder helpen. Dit dieet is veel strikter dan de detox die ik begin september deed. Ik had, zoals zoveel Studio Me klanten, wel wat “Corona-kilo’s” die waren blijven plakken. Ik heb veel meer energie en ben na 1 week 2.5 kg vetmassa kwijt en mijn spiermassa is volledig in takt. Mijn dagen bestaan nu uit 4 à 5 shakes en 2 groentenporties. Af en toe eet ik wel groentjes met een stuk zalm of eitjes met groenten. Momenteel zit ik in fase 1, vanaf fase 2 mag ik terug andere dingen eten.

I’ll keep you guys posted!

Veel liefs,
Lauren

Meet Lauren

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x