Ja het heeft wat traantjes gekost

En of dat we trots zijn! Studio Me 3.0 is niet langer een droom of een verlangen. Studio Me 3.0  is werkelijkheid. En of we blij zijn met het resultaat. Heeft het bloed, zweet en tranen gekost? Qua bloed viel dat nog al mee. Eens een snijwonde hier of daar, eerder uit onhandigheid. Ook qua zweet viel het mee dankzij onze nieuwkomer in het gamma: deo van RainPharma. En traantjes? Ja natuurlijk. Ik ben van vlees en bloed en een (té) emotioneel mens. Vertragingen in de bouwwerken, een levering die stuk toekwam, een 2de lockdown, onzekerheid over hoe lang deze zou duren,... Daar hoorde soms een traantje bij. That's life. Ik blijf dan natuurlijk niet bij de pakken zitten, ik laat los en ga weer positief verder. Maar wees gerust, het lijkt soms allemaal alsof het vanzelf gaat. Ik kan je verzekeren dat dat niet zo is.

Gelukkig heb ik ook een sterk team aan mijn zijde. Om te beginnen Lauren: Zij bleef steeds even positief en deed massa's veel werk achter de schermen: het afhandelen van webshop orders, het maken van filmpjes, het beantwoorden van mails, het inpakken van stock, het terug uitpakken en ordenen van stock, tafels in elkaar knutselen... Ik kon onvoorwaardelijk op haar hulp rekenen. Anderzijds was er mijn rots in de branding: Kevin. Zonder hem geen Studio Me 3.0. Zijn creatieve brein en hands-on team van Tailormate maakten van onze nieuwe winkel een prachtige belevingsshop. Wat ben ik trots op zijn volharding! En trots op de fantastische ondernemer in hem, het mooie bedrijf dat hij uit de grond stampte en zijn flexibiliteit om in deze tijden zijn business helemaal om te gooien. 

Verder ben ik ook zeer dankbaar voor de eeuwige hulp van mijn ouders en schoonouders: een poetsbeurt hier en daar, verhuizen, papier en karton naar het containerpark brengen, een likje verf tegen de muur, een rek in elkaar timmeren, nog meer verhuiswerk... 

Kom jij eens langs?

Heb jij ons nieuwe concept al ontdekt? Spring eens binnen! Ontdek ons gamma en geniet van een take away koffie. Ons nieuwe adres? Guldenstraat 27 in Mechelen, tussen de Ijzerenleen en Korenmarkt. We hopen jullie snel te mogen verwelkomen.

Liefs,
Marieke 


Ja het heeft wat traantjes gekost

Doe het zelf! Bouw vandaag aan je immuniteit van morgen.

Mijn kinderen zeggen: alles wat je zelf doet, doe je beter. Ze hebben het dan over koken in plaats van een afhaalmaaltijd, een knutselwerk maken in plaats van een cadeau kopen, of ze hebben het over zelf opruimen, want dan weten ze tenminste hun eigen spullen terug te vinden. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Wel hetzelfde geldt voor onze immuniteit. Waarom wachten op een alleshelend middel als je zelf het heft in handen kan nemen?

24 november 2021

Lees meer

Herfst blues?

Ga de herfst blues tegen met deze heerlijke en verwarmende pompoen soep!

7 oktober 2021

Lees meer

Wees mild voor je lever

Ben je een roker? Heb je veel stress? Ben je aan het afslanken en willen de laatste kilo's er maar niet af? Sport je veel? Gebruik je zware medicatie? Drink je wel eens een glaasje alcohol?

Lees meer

Summer proof skin

De zomer is in’t land! Al is dat momenteel niet meteen te merken aan de temperaturen. Toch raden wij bij Studio Me aan om jouw skin care routine in de zomer aan te passen. Een andere luchtvochtigheid, warmere temperaturen, meer zon en buitenlucht, een laagje zonnecrème, een duik in het zwembad,... Dat vraagt om een andere aanpak. Wij delen graag onze beste tips met jou. Want jouw huid verdient de nodige aandacht, ook in de zomer.

1 juli 2021

Lees meer

Aperitieven zonder zorgen

Dit weertje nodigt uit om op je terras te zitten en iets lekker te drinken. Maar ik hoor je al denken... Wat kan ik drinken zonder een suiker- en caloriebommetje naar binnen te werken ?

Lees meer

Boterhammetje met kaas?

Waarom is kaas vermijden zo moeilijk? Waarom zijn we er toch zo aan verknocht? En vanwaar komt die drang om 's avonds nog een boterhammetje met kaas te eten?

Lees meer

De sleutel tot succes?

Dé sleutel tot gezonde levensstijl is vermijden en voorbereiden! Laten we er samen een geslaagde detox van maken.

Lees meer

To nagellak or not to nagellak?

Ik maakte vandaag een story voor Instagram die zoveel reacties uitlokte dat ik niet anders kon dan in mijn pen kruipen. Is nagellak ok? Of is het echt best te vermijden? Ontdek het antwoord in deze blog!

Lees meer

Now is the time! Gezondheid eerst

Een pleidooi voor vitamine D

Lees meer

De lente hangt in de lucht

Hoor jij de vogels 's morgens fluiten? Schijnt het zonnetje je slaapkamer binnen? Ook zoveel zin om je dag te starten? Dat is de lente die eraan komt. En dat vieren we bij Studio Me altijd in stijl.

Lees meer

De mooiste tijd van het jaar

All I want for Christmas... Ok, het zal dit jaar anders zijn dan gewoonlijk. Net daarom geloof ik dit jaar sterker dan ooit in warme contacten, een virtuele knuffel, een geschenk om te laten weten 'ik denk aan je'...

Lees meer

Hou jij ook van een gezellige sfeer in huis?

Ik vind deze periode heerlijk! Gezellig thuis, knuffelen in de zetel, een goed boek lezen, Netflix avonden onder het dekentje, genietend van een warme thee... En wat is er gezelliger dan een heerlijke verwarmende geur in huis? Zoals jullie weten zijn we bij Studio Me super fan van onze RainPharma diffusers en essentiële oliën.

Lees meer

Bouw nu aan je immuniteit van morgen

Onze gezondheid valt of staat met een goede immuniteit. Bouw vandaag nog aan je immuniteit van morgen!

Lees meer

Het verband tussen COVID-19 en overgewicht

De cijfers liegen er niet om: maar liefst 60 procent van de patiënten die op intensieve zorg terechtkomt met COVID-19 heeft overgewicht. Zij hebben vaak onderliggende gezondheidsproblemen waardoor de kans op complicaties groot is.

Lees meer

Een gerecht dat je omarmt als een knuffel

Kunnen we dat niet allemaal gebruiken in deze tijden?

9 november 2020

Lees meer

What a day!

Onze Winter Shopping is achter de rug. En of we genoten. En of we het plezant vonden om jullie onder te dompelen in onze magische wereld.

1 november 2020

Lees meer

Het gouden ticket

Heb jij de Magic Beauty Adventure box in huis? Dan ben je ook trotse bezitter van het golden ticket.

Lees meer

Meet Lauren

Sinds 1 september is Studio Me met 2! Meet our new team member Lauren.

8 oktober 2020

Lees meer

Goed begonnen...

Het RainPharma Winter Shopping event staat voor de deur. Maak je huiswerk en haal zo het meeste voordeel.

Lees meer

Laatste kans om een toilettas te scoren

Laatste kans om een toilettas te scoren

26 augustus 2020

Lees meer

Gezondheid, nu belangrijker dan ooit.

Je gezondheid is prioriteit.

30 juni 2020

Lees meer

Moederdag

Jammer dat je zo ver woont, mama!

5 mei 2020

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x