30 juni 2020

Gezondheid, nu belangrijker dan ooit.

Natuurlijk weten we allemaal dat gezond eten belangrijk is. En in deze tijd wordt dat nóg duidelijker. Sommigen zijn meteen in healthy food en veel sporten gedoken. Super! Anderen hebben wat minder goede 'Corona-gewoontes' in het leven geroepen: een ijsje in de namiddag, aperitief om 17u, snelle suikers tussendoor, koolhydraatrijke avondmaaltijden, glaasje wijn erbij, een stuk chocolade als dessert, chips in de zetel... Alles voor de gezelligheid.

Maak komaf met slechte eetgewoontes. En zet je gezondheid terug op nummer 1. Ik kan het niet genoeg benadrukken hoe belangrijk dit is. Een gezond gewicht is dé sleutel voor een lang, gezond en kwalitatief leven. Als kers op de taart ga je je fitter dan ooit voelen, meer energie hebben en een stralende huid. 

Hoe begin je er nu aan?
Kies voor onze Smart Nutrition Project box en bestel hem vandaag nog online. Het is een easy DIY kit, helemaal niet ingewikkeld, strikt of moeilijk. Maar een slim, evenwichtig en kort voedingsprogramma. Wil je het niet alleen doen? Sluit je dan aan bij onze detox groep. Zo wordt komaf maken met slechte eetgewoontes nog leuker. 

De Smart Nutrition box kan je hier vinden: https://studiomewebshop.be/website/index.php?Show=Search&KeyWord=smart%20nutrition#filter:c20488ffd32f8222946cfb8503b603b6 

Je kan kiezen uit maar liefst 16 smaken. Onze Milk Chocolate is by far de meest populaire smaak. Maar laat je gerust verrassen door het uitgebreide aanbod. Wat zit er in de box? 1 shake naar keuze, een shaker, een handleiding met tips & tricks en 4 supplementen om je immuniteit, energie en vetverbranding te boosten.

Start vandaag nog! En ga stralend en vol energie de zomer tegemoet.


Gezondheid, nu belangrijker dan ooit.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x