30 juni 2020

Gezondheid, nu belangrijker dan ooit.

Natuurlijk weten we allemaal dat gezond eten belangrijk is. En in deze tijd wordt dat nóg duidelijker. Sommigen zijn meteen in healthy food en veel sporten gedoken. Super! Anderen hebben wat minder goede 'Corona-gewoontes' in het leven geroepen: een ijsje in de namiddag, aperitief om 17u, snelle suikers tussendoor, koolhydraatrijke avondmaaltijden, glaasje wijn erbij, een stuk chocolade als dessert, chips in de zetel... Alles voor de gezelligheid.

Maak komaf met slechte eetgewoontes. En zet je gezondheid terug op nummer 1. Ik kan het niet genoeg benadrukken hoe belangrijk dit is. Een gezond gewicht is dé sleutel voor een lang, gezond en kwalitatief leven. Als kers op de taart ga je je fitter dan ooit voelen, meer energie hebben en een stralende huid. 

Hoe begin je er nu aan?
Kies voor onze Smart Nutrition Project box en bestel hem vandaag nog online. Het is een easy DIY kit, helemaal niet ingewikkeld, strikt of moeilijk. Maar een slim, evenwichtig en kort voedingsprogramma. Wil je het niet alleen doen? Sluit je dan aan bij onze detox groep. Zo wordt komaf maken met slechte eetgewoontes nog leuker. 

De Smart Nutrition box kan je hier vinden: https://studiomewebshop.be/website/index.php?Show=Search&KeyWord=smart%20nutrition#filter:c20488ffd32f8222946cfb8503b603b6 

Je kan kiezen uit maar liefst 16 smaken. Onze Milk Chocolate is by far de meest populaire smaak. Maar laat je gerust verrassen door het uitgebreide aanbod. Wat zit er in de box? 1 shake naar keuze, een shaker, een handleiding met tips & tricks en 4 supplementen om je immuniteit, energie en vetverbranding te boosten.

Start vandaag nog! En ga stralend en vol energie de zomer tegemoet.


Gezondheid, nu belangrijker dan ooit.

To nagellak or not to nagellak?

Ik maakte vandaag een story voor Instagram die zoveel reacties uitlokte dat ik niet anders kon dan in mijn pen kruipen. Is nagellak ok? Of is het echt best te vermijden? Ontdek het antwoord in deze blog!

Lees meer

Now is the time! Gezondheid eerst

Een pleidooi voor vitamine D

Lees meer

De lente hangt in de lucht

Hoor jij de vogels 's morgens fluiten? Schijnt het zonnetje je slaapkamer binnen? Ook zoveel zin om je dag te starten? Dat is de lente die eraan komt. En dat vieren we bij Studio Me altijd in stijl.

Lees meer

Ja het heeft wat traantjes gekost

Het is niet bij een droom of een verlangen gebleven. We zijn ervoor gegaan . De nieuwe winkel is een feit. En daar zijn we best fier op!

Lees meer

De mooiste tijd van het jaar

All I want for Christmas... Ok, het zal dit jaar anders zijn dan gewoonlijk. Net daarom geloof ik dit jaar sterker dan ooit in warme contacten, een virtuele knuffel, een geschenk om te laten weten 'ik denk aan je'...

Lees meer

Hou jij ook van een gezellige sfeer in huis?

Ik vind deze periode heerlijk! Gezellig thuis, knuffelen in de zetel, een goed boek lezen, Netflix avonden onder het dekentje, genietend van een warme thee... En wat is er gezelliger dan een heerlijke verwarmende geur in huis? Zoals jullie weten zijn we bij Studio Me super fan van onze RainPharma diffusers en essentiële oliën.

Lees meer

Bouw nu aan je immuniteit van morgen

Onze gezondheid valt of staat met een goede immuniteit. Bouw vandaag nog aan je immuniteit van morgen!

Lees meer

Het verband tussen COVID-19 en overgewicht

De cijfers liegen er niet om: maar liefst 60 procent van de patiënten die op intensieve zorg terechtkomt met COVID-19 heeft overgewicht. Zij hebben vaak onderliggende gezondheidsproblemen waardoor de kans op complicaties groot is.

Lees meer

Een gerecht dat je omarmt als een knuffel

Kunnen we dat niet allemaal gebruiken in deze tijden?

9 november 2020

Lees meer

What a day!

Onze Winter Shopping is achter de rug. En of we genoten. En of we het plezant vonden om jullie onder te dompelen in onze magische wereld.

1 november 2020

Lees meer

Het gouden ticket

Heb jij de Magic Beauty Adventure box in huis? Dan ben je ook trotse bezitter van het golden ticket.

Lees meer

Meet Lauren

Sinds 1 september is Studio Me met 2! Meet our new team member Lauren.

8 oktober 2020

Lees meer

Goed begonnen...

Het RainPharma Winter Shopping event staat voor de deur. Maak je huiswerk en haal zo het meeste voordeel.

Lees meer

Laatste kans om een toilettas te scoren

Laatste kans om een toilettas te scoren

26 augustus 2020

Lees meer

Moederdag

Jammer dat je zo ver woont, mama!

5 mei 2020

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x