24 november 2021

Doe het zelf! Bouw vandaag aan je immuniteit van morgen.

Zoals mijn kinderen zeggen 'wat je zelf doet, doe je beter', kan je ook toepassen op je gezondheid. Te simpel? Nee hoor. 

Maar al te vaak gaat het tegenwoordig maar over één onderwerp. Het beestje dat ons al anderhalf jaar bezig houdt. Of je nu je voor of tegen de huidige campagnes of het beleid bent, 1 ding staat vast, en de wetenschappers zijn het hiermee eens, een goede gezondheid en een goed functionerende immuniteit zijn van immens groot belang. Net daarom raakt het mij dat er geen gezondheidscampagnes gevoerd worden, geen sensibilisering, geen debatten over hoe we gezonde voeding voor iedereen beschikbaar kunnen maken, geen info over innate immunity versus adaptive immunity of hoe we onze immuniteit op een natuurlijke manier kunnen boosten. We zijn een quick fix maatschappij en dat verwachten we ook van onze gezondheid. 

Echter zo werkt het niet. Je gezondheid en immuniteit zijn afhankelijk van vele factoren: je levensstijl, je slaapritme, je stressniveau, je dagelijkse inname van medicatie, je alcoholgebruik, je suikerinname, de manier waarop je eet, de keuzes die je maakt bij het boodschappen, je werkomgeving, de mate waarin je beweegt en sport, de tijd die je neemt voor zelfzorg...

Hoe doe je dat dan?

Is één  maand sporten, gezond eten, op tijd naar bed en weinig tot geen alcohol drinken voldoende? Helaas is het antwoord nee. Het vraagt meer dan dat. Het vraagt een mind switch. Een nieuwe levensstijl ontwikkel je niet op 1-2-3. Dus no quick fix... Klanten die al ooit een Balance Box kochten bij ons, weten dat. Ze bewandelen een pad van anderhalf jaar, samen met ons en krijgen alle tools in handen, de nodige adviezen en coaching om de switch te maken. 

Moeten we met z'n allen op dieet?

Nee dat hoeft zeker niet. Enkel als het nodig is. Want de wetenschap leert ons dat het verband tussen overgewicht en ernstige ziekten wel degelijk bestaat. Natuurlijk horen we dat niet graag, maar het ís wel zo. 

Heb je enig idee of je een gezond gewicht hebt? Hoe zit het met jouw vetmassa? Heb je last van buikvet? Heb je een goede vochtbalans? Denk jij dat je gezond eet? Of twijfel je? Hoeveel moet je bewegen om gezond te zijn? Waarom is slaap zo belangrijk en slaap jij voldoende? Hoe zit dat nu met vitaminen en mineralen? Waarom is jouw suikerinname zo belangrijk? En hoe doe jij boodschappen? Lees jij etiketten als je in de winkel bent of heb je daar nog nooit naar gekeken?

Start nu al

We voelen dat de motivatie nog ver zoek is. De donkere dagen, minder licht, de impactvolle maatregelen die boven ons hoofd hangen, het koude weer, het dragen van mondmaskers, de lange quarantaine dagen... We zitten met z'n allen in een negatieve spiraal. Dat wil we bij Studio Me doorbreken. 

Jij kan zelf het verschil maken. Baby steps, want het hoeft niet drastisch. Je kan niet ineens de primus van de klas zijn op alle aspecten van gezondheid en immuniteit. Daarom wil Studio Me jou helpen! 

Waarom nog wachten tot na de Kerstdagen of het Nieuwjaars diner? Jij kan vandaag al starten met goede en gezonde gewoontes. Wil jij met ons op pad gaan en leren hoe je zelf jouw gezondheid en immuniteit kan boosten op een duurzame manier? 

Ontdek tijdens onze gratis online sessie op 14 december om 20u hoe jij alvast het verschil kan maken. Studio Me neemt jou stap voor stap mee. Samen kunnen we dit! Ben jij er klaar voor?

Schrijf je nu in

Let's boost that immunity!

Ben jij super gemotiveerd en was je liefst gisteren al gestart? Dan kan je ook nu al bij ons terecht en dien je niet te wachten tot 14 december. Plan alvast jou persoonlijk intake gesprek: 

Als je al graag een winters en verwarmend gerechtje uitprobeert, dan vind je hier zeker inspiratie.

Ik kijk er alvast heel erg naar uit om samen met jou te bouwen aan je gezondheid van morgen. 

Liefs,
MariekeDoe het zelf! Bouw vandaag aan je immuniteit van morgen.

Herfst blues?

Ga de herfst blues tegen met deze heerlijke en verwarmende pompoen soep!

7 oktober 2021

Lees meer

Wees mild voor je lever

Ben je een roker? Heb je veel stress? Ben je aan het afslanken en willen de laatste kilo's er maar niet af? Sport je veel? Gebruik je zware medicatie? Drink je wel eens een glaasje alcohol?

Lees meer

Summer proof skin

De zomer is in’t land! Al is dat momenteel niet meteen te merken aan de temperaturen. Toch raden wij bij Studio Me aan om jouw skin care routine in de zomer aan te passen. Een andere luchtvochtigheid, warmere temperaturen, meer zon en buitenlucht, een laagje zonnecrème, een duik in het zwembad,... Dat vraagt om een andere aanpak. Wij delen graag onze beste tips met jou. Want jouw huid verdient de nodige aandacht, ook in de zomer.

1 juli 2021

Lees meer

Aperitieven zonder zorgen

Dit weertje nodigt uit om op je terras te zitten en iets lekker te drinken. Maar ik hoor je al denken... Wat kan ik drinken zonder een suiker- en caloriebommetje naar binnen te werken ?

Lees meer

Boterhammetje met kaas?

Waarom is kaas vermijden zo moeilijk? Waarom zijn we er toch zo aan verknocht? En vanwaar komt die drang om 's avonds nog een boterhammetje met kaas te eten?

Lees meer

De sleutel tot succes?

Dé sleutel tot gezonde levensstijl is vermijden en voorbereiden! Laten we er samen een geslaagde detox van maken.

Lees meer

To nagellak or not to nagellak?

Ik maakte vandaag een story voor Instagram die zoveel reacties uitlokte dat ik niet anders kon dan in mijn pen kruipen. Is nagellak ok? Of is het echt best te vermijden? Ontdek het antwoord in deze blog!

Lees meer

Now is the time! Gezondheid eerst

Een pleidooi voor vitamine D

Lees meer

De lente hangt in de lucht

Hoor jij de vogels 's morgens fluiten? Schijnt het zonnetje je slaapkamer binnen? Ook zoveel zin om je dag te starten? Dat is de lente die eraan komt. En dat vieren we bij Studio Me altijd in stijl.

Lees meer

Ja het heeft wat traantjes gekost

Het is niet bij een droom of een verlangen gebleven. We zijn ervoor gegaan . De nieuwe winkel is een feit. En daar zijn we best fier op!

Lees meer

De mooiste tijd van het jaar

All I want for Christmas... Ok, het zal dit jaar anders zijn dan gewoonlijk. Net daarom geloof ik dit jaar sterker dan ooit in warme contacten, een virtuele knuffel, een geschenk om te laten weten 'ik denk aan je'...

Lees meer

Hou jij ook van een gezellige sfeer in huis?

Ik vind deze periode heerlijk! Gezellig thuis, knuffelen in de zetel, een goed boek lezen, Netflix avonden onder het dekentje, genietend van een warme thee... En wat is er gezelliger dan een heerlijke verwarmende geur in huis? Zoals jullie weten zijn we bij Studio Me super fan van onze RainPharma diffusers en essentiële oliën.

Lees meer

Bouw nu aan je immuniteit van morgen

Onze gezondheid valt of staat met een goede immuniteit. Bouw vandaag nog aan je immuniteit van morgen!

Lees meer

Het verband tussen COVID-19 en overgewicht

De cijfers liegen er niet om: maar liefst 60 procent van de patiënten die op intensieve zorg terechtkomt met COVID-19 heeft overgewicht. Zij hebben vaak onderliggende gezondheidsproblemen waardoor de kans op complicaties groot is.

Lees meer

Een gerecht dat je omarmt als een knuffel

Kunnen we dat niet allemaal gebruiken in deze tijden?

9 november 2020

Lees meer

What a day!

Onze Winter Shopping is achter de rug. En of we genoten. En of we het plezant vonden om jullie onder te dompelen in onze magische wereld.

1 november 2020

Lees meer

Het gouden ticket

Heb jij de Magic Beauty Adventure box in huis? Dan ben je ook trotse bezitter van het golden ticket.

Lees meer

Meet Lauren

Sinds 1 september is Studio Me met 2! Meet our new team member Lauren.

8 oktober 2020

Lees meer

Goed begonnen...

Het RainPharma Winter Shopping event staat voor de deur. Maak je huiswerk en haal zo het meeste voordeel.

Lees meer

Laatste kans om een toilettas te scoren

Laatste kans om een toilettas te scoren

26 augustus 2020

Lees meer

Gezondheid, nu belangrijker dan ooit.

Je gezondheid is prioriteit.

30 juni 2020

Lees meer

Moederdag

Jammer dat je zo ver woont, mama!

5 mei 2020

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x