Bouw nu aan je immuniteit van morgen

Onze gezondheid valt of staat met onze immuniteit. Onze immuniteit wordt reeds opgebouwd van bij de geboorte. Kinderen die geboren worden via het geboortekanaal van de moeder, krijgen zo al een deel van het microbioom van de mama mee. Kinderen die geboren worden met een keizersnede, missen deze gezonde bacteriën. Ook worden er via borstvoeding heel wat goede bacteriën doorgegeven van mama op kind.

Ons microbioom bouwt mee aan onze immuniteit en zorg ervoor dat wanneer er een slechte bacterie ons lichaam binnendringt deze onschadelijk gemaakt kan worden. Je kan zorgen voor een goed immuunsysteem door gezond te eten en voldoende te bewegen.

In alle eerlijkheid weten wij ook dat we vandaag de dag niet meer alles uit onze voeding kunnen halen. De voeding die er vroeger was bevatte veel vitaminen en mineralen, maar door de jaren heen (door o.a. uitputting van de landbouwgronden) zijn heel wat vitaminen en mineralen uit onze voeding verdwenen.

Daarom is het volgens ons ook zo belangrijk om voedingssupplementen te nemen. Zij kunnen ervoor zorgen dat de elementaire vitaminen en mineralen die je niet of onvoldoende uit je voeding kan halen, worden aangevuld. Dan heb ik het bijvoorbeeld over vitamine C, antioxidanten, de verschillende B vitamines, …

Maar ook beweging is belangrijk. Kom voldoende buiten, strek je benen en ga even wandelen. Dit zonder zonnecrème, zonder gelaatsbedekking en liefst nog met een blote hals. Zo kan je ook vitamine D opnemen. Vitamine D is zo belangrijk voor het voelen van positieve vibes die we vaak tijdens de herfst- en wintermaanden missen.

Wat hebben ze zeker nog nodig voor een goede immuniteit?
Vitamine C liefst in de ontzuurde vorm. Onze Super C Boost is een absolute topper uit ons gamma.
Een multivitaminen preparaat met zink. Deze stuurt de productie en groei van onze witte bloedcellen. Ook koper en mangaan spelen een rol in het opbouwen van onze immuniteit. Dit vindt je terug in onze Daily Boost en Mighty Night. Glutation, een superkrachtige antioxidant, is erg belangrijk om vrije radicalen te bestrijden wanneer je wordt aangevallen door bv een virus. Dit vindt je terug in onze High Tech AOX.

Heb je nog vragen?
Contacteer ons dan! Wij helpen je graag op weg.

Stay healthy & safe,

Marieke 

Bouw nu aan je immuniteit van morgen

Aperitieven zonder zorgen

Dit weertje nodigt uit om op je terras te zitten en iets lekker te drinken. Maar ik hoor je al denken... Wat kan ik drinken zonder een suiker- en caloriebommetje naar binnen te werken ?

Lees meer

Boterhammetje met kaas?

Waarom is kaas vermijden zo moeilijk? Waarom zijn we er toch zo aan verknocht? En vanwaar komt die drang om 's avonds nog een boterhammetje met kaas te eten?

Lees meer

De sleutel tot succes?

Dé sleutel tot gezonde levensstijl is vermijden en voorbereiden! Laten we er samen een geslaagde detox van maken.

Lees meer

To nagellak or not to nagellak?

Ik maakte vandaag een story voor Instagram die zoveel reacties uitlokte dat ik niet anders kon dan in mijn pen kruipen. Is nagellak ok? Of is het echt best te vermijden? Ontdek het antwoord in deze blog!

Lees meer

Now is the time! Gezondheid eerst

Een pleidooi voor vitamine D

Lees meer

De lente hangt in de lucht

Hoor jij de vogels 's morgens fluiten? Schijnt het zonnetje je slaapkamer binnen? Ook zoveel zin om je dag te starten? Dat is de lente die eraan komt. En dat vieren we bij Studio Me altijd in stijl.

Lees meer

Ja het heeft wat traantjes gekost

Het is niet bij een droom of een verlangen gebleven. We zijn ervoor gegaan . De nieuwe winkel is een feit. En daar zijn we best fier op!

Lees meer

De mooiste tijd van het jaar

All I want for Christmas... Ok, het zal dit jaar anders zijn dan gewoonlijk. Net daarom geloof ik dit jaar sterker dan ooit in warme contacten, een virtuele knuffel, een geschenk om te laten weten 'ik denk aan je'...

Lees meer

Hou jij ook van een gezellige sfeer in huis?

Ik vind deze periode heerlijk! Gezellig thuis, knuffelen in de zetel, een goed boek lezen, Netflix avonden onder het dekentje, genietend van een warme thee... En wat is er gezelliger dan een heerlijke verwarmende geur in huis? Zoals jullie weten zijn we bij Studio Me super fan van onze RainPharma diffusers en essentiële oliën.

Lees meer

Het verband tussen COVID-19 en overgewicht

De cijfers liegen er niet om: maar liefst 60 procent van de patiënten die op intensieve zorg terechtkomt met COVID-19 heeft overgewicht. Zij hebben vaak onderliggende gezondheidsproblemen waardoor de kans op complicaties groot is.

Lees meer

Een gerecht dat je omarmt als een knuffel

Kunnen we dat niet allemaal gebruiken in deze tijden?

9 november 2020

Lees meer

What a day!

Onze Winter Shopping is achter de rug. En of we genoten. En of we het plezant vonden om jullie onder te dompelen in onze magische wereld.

1 november 2020

Lees meer

Het gouden ticket

Heb jij de Magic Beauty Adventure box in huis? Dan ben je ook trotse bezitter van het golden ticket.

Lees meer

Meet Lauren

Sinds 1 september is Studio Me met 2! Meet our new team member Lauren.

8 oktober 2020

Lees meer

Goed begonnen...

Het RainPharma Winter Shopping event staat voor de deur. Maak je huiswerk en haal zo het meeste voordeel.

Lees meer

Laatste kans om een toilettas te scoren

Laatste kans om een toilettas te scoren

26 augustus 2020

Lees meer

Gezondheid, nu belangrijker dan ooit.

Je gezondheid is prioriteit.

30 juni 2020

Lees meer

Moederdag

Jammer dat je zo ver woont, mama!

5 mei 2020

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x